ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ










Malzemeler

* 2 Adet Kereviz
* 3 Adet Patates
* 1 Adet Havuç
* 1 Çay Bardağı Bezelye
* 1 Büyük Baş Soğan
* Yarım Demet Dereotu
* 5 Yemek Kaşığı Zeytinyağ
* Tuz ve Şeker

Yapılışı

Soğanı ve havuçu zeytinyağ ile kavuruyoruz.Kereviz, patates ve bezelyeyi de katıp, bir iki döndürdükten sonra, üzerini geçmeyecek şekilde suyunu ekliyoruz.Tuz, şeker ve dereotunu da ilave edip, kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişiriyoruz.Ayrıca eğer kerevizinizin yaprağı var ise minik minik doğrayarak onuda pişen kerevize  katabilirsiniz.Afiyet olsun....
Share on Google Plus

ADMİN: Alyaminahome

Mutfagimdan Lezzetlerimi sizlerle paylaşmak isteyen 3 çocuk annesiyim.Sizi zevkle sitemi takip etmeye teşvik etmek en büyük arzum.Burada olduğunuz için teşekkürler.....

4 yorum :

  1. kereviz ne şahane bi lezzettir öyle değil mi ? görünce kereviz aşkım tuttu :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık..Çok iştah açıcı gözüküyor..

    YanıtlaSil
  3. elıne saglık sağlıklı bır yemek ama ben gullerın guzellığıne bayıldım

    YanıtlaSil
  4. görüntü ve sunum kadar mutlaka tadıda güzeldir ellerinize sağlık

    YanıtlaSil