Malzemeler
* 2 Adet Kereviz
* 3 Adet Patates
* 1 Adet Havuç
* 1 Çay Bardağı Bezelye
* 1 Büyük Baş Soğan
* Yarım Demet Dereotu
* 5 Yemek Kaşığı Zeytinyağ
* Tuz ve Şeker
Yapılışı
Soğanı ve havuçu zeytinyağ ile kavuruyoruz.Kereviz, patates ve bezelyeyi de katıp, bir iki döndürdükten sonra, üzerini geçmeyecek şekilde suyunu ekliyoruz.Tuz, şeker ve dereotunu da ilave edip, kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişiriyoruz.Ayrıca eğer kerevizinizin yaprağı var ise minik minik doğrayarak onuda pişen kerevize katabilirsiniz.Afiyet olsun....
kereviz ne şahane bi lezzettir öyle değil mi ? görünce kereviz aşkım tuttu :) ellerine sağlık
YanıtlaSilEllerinize sağlık..Çok iştah açıcı gözüküyor..
YanıtlaSilelıne saglık sağlıklı bır yemek ama ben gullerın guzellığıne bayıldım
YanıtlaSilgörüntü ve sunum kadar mutlaka tadıda güzeldir ellerinize sağlık
YanıtlaSil