PIRASALI BÖREK












Bazen hayatımız o kadar yüksek tempoda ve koşuşturma içinde geçiyor ki, mutfakta en çok sevdiğimiz şeyleri yapmak bile zahmetli geliyor.Örneğin ben ve kızlarım pırasalı çarşaf böreğini çok severiz.Ama her zaman yufka açmak mümkün olmayabiliyor.İşte öyle zamanlar da canımız pırasalı börek isteyince biz bu tarife başvuruyoruz.Hem zahmetsiz hem de çok lezzetli.

Malzemeler

* Yarım kilo pırasa
* 1 Büyük kuru soğan
* 1/2 Su bardağı sıvıyağ
* 4 Yufka
* 2 Yemek kaşığı yoğurt
* 1 Yumurta sarısı
* 1 Çay kaşığı karabiber
* 1 Tatlı kaşığı kırmızı pul biber
* Tuz

Pırasaları yıkayıp ince ince doğrayın.Tencereye 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ koyup yemeklik şekilde doğradığınız soğanı 1-2 dakika kavurduktan sonra pırasaları ilave edin.Arkasından hemen tuzunu ilave edin çünkü tuz pırasaların daha çabuk ölmesini sağlar.Yaklaşık 10 dakika yani pırasalar iyice ölene kadar kavurma işlemine devam edin.Bu arada baharatları da katın.Pırasa kavrulduktan sonra 1 adet yufkayı tezgaha yayarak bıçak yardımı ile tam ortadan 2'ye bölün.Yarım yufkaya 2 yemek kaşığı sıvıyağı fırça ile sürün.Yufkanın uzun tarafına hazırladığınız pırasalı harçtan koyarak rulo şeklinde sarın.Yağlanmış tepsiye kol böreği sarar gibi yerleştirin.Tüm yufkaları bu şekilde hazırlayıp tepsiye dizin.Daha sonra 1 yumurta sarısı, 2 yemek kaşığı sıvıyağ ve 2 yemek kaşığı yoğurdu çırparak böreğin üzerine iyice yayın.Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 20-25 dakika pişirin.Lezzetine doyamayacaksınız.Afiyet olsun.

Share on Google Plus

ADMİN: Alyaminahome

Mutfagimdan Lezzetlerimi sizlerle paylaşmak isteyen 3 çocuk annesiyim.Sizi zevkle sitemi takip etmeye teşvik etmek en büyük arzum.Burada olduğunuz için teşekkürler.....

72 yorum :

  1. Selam. Sizden bir ricam olacak sitenizi inceledım güzel olmuş. Karşılıklı site trafığını artırmak için link paylaşımı yapalım. Sitemi sitenize yayınlarsanız bende sizin sitenizi siteme yayınlayacağım.Selamlar

    Sitelerim :
    1. http://kadirustayemektarifleri.blogspot.com/

    2. http://fofotara.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. İlknurcum ellerine sağlık,pırasa böreğe inanılmaz yakışıyor..

    YanıtlaSil
  3. Pırasalı böreğe bayılırım bu tarif de oldukça pratikmiş ☺️
    (Blogunuzun izleyicisi olamadım hatalı gösteriyor) :(

    YanıtlaSil
  4. paylaşımınız için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Meydan Kır Pidesi, Börek Çeşitleri - Aksaray -(0382)213 50 10
    https://www.meydankirpidesi.com/
    Kır Pidesi, Börek çeşitleri, Aksaray'ın en iyi kır pidecisi.

    YanıtlaSil
  6. https://www.bayikincielesya.com/
    İkinci El Eşya, Mobilya, Beyaz Eşya ve Spot Alanlar Firması - İstanbul® Devamı ». Bay İkinci El Eşya Alan Yerler Spot.

    YanıtlaSil
  7. https://www.portakaltez.com/
    Tez Hazırlama ve Tez Yazdırma Danışmanlık Birimi, PortakalTez™, Yüksek Lisans tezi yapımı, Master, Doktora, Bitirme tezleri ve Ödev yazımı için hızlı destek ...
    Portakal Tez Proje Merkezi
    Portakal Tez Proje Merkezi İstanbul tez proje merkezleri ...
    Portakal Tez Hazırlama
    Sistem kaynaklı problemler bir yana birçok kişi eğitim ...
    Çalışma Sistemimiz
    Çalışma Sistemimiz.
    Yüksek Lisans
    Yüksek Lisans Tezi Hazırlama

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Kayseride evden eve nakliyat hizmeti veren firmamız en uygun ve kaliteli hizmeti
    Kayseri Evden eve nakliyat Bir değil bin müşteri ilkesiyle yola çıkan kayseri evden eve Nakliyat firma olarak 2000 yılından beridir şehir içi ve şehirler arası Evden eve nakliye anlamında İstanbul"un en köklü geçmişe sahip Evden eve nakliye firmalarından biridir.Kendini günden güne geliştirmeyi amaç edinmiş sektördeki yenilikleri sürekli takip eden geniş araç filosuyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur ve mutluluk duyarız.Evden Eve kayseri evden eve Nakliyat firmasını tercih ettiğiniz teşekkür eder sizi mahcup etmemek adına elimizden gelenin fazlasını yapmak için sürekli yenilik ve gelişim içindeyiz.
    taşımacılık, asansörlü nakliyat, sigortalı nakliye, ücretsiz ekspertiz, depolama hizmetleri ile
    Kayseri evden eve nakliyat;Kayseri içi ve şehirler arası nakliye

    Kayseri 'da Evden eve nakliyat,




    Zaten genel olarakkalite standartları altındadır. Hem kaliteli bir hizmet alabilecek hem de en uygun ücretleri ödeyeceksiniz. Eşyaların toplanması esnasında kullandığımız paketleme ekipmanlarımızı önceden belirlediğimiz eşya kapasitesine göre yanımızda getirmekteyiz. Örneğin cam bir eşyanın sarıldığı paketler ile giysilerin konulduğu paketler birbirinden farklı olacaktır. Buna göre maliyetleri hesaplar ve size en uygun tarifeyi sunarız. Alanında uzman ekip çalışanlarımız ile olarak sizlere hizmet sunmaktayız. Eşyalarınızın evinizde paketlenmesi, darbelere dayanıklı çelik kasalı araçlarla taşınması ve gidilen adreste de aynı usulle eşyalarınızın yerleştirilmesini sağlarız.

    Kayseri şehirlerarası evden eve nakliyat fiyatlarımız
    Kayseri şehirlerarası  nakliyat
    evden eve nakliyat şirketleri

    Kayseri Evden Eve Nakliye Kayseri Evden Eve Fiyat
    konusunda insanların en çok düşündüğü konu fiyattır?

    YanıtlaSil
  11. Günümüzde kullanılan ev ve iş eşyaları, detaylardan oluşup kırılgan ve ince oldukları için nakliyat işleri esnasında çalışan personelin dikkat gösterip, taşınan

    YanıtlaSil
  12. Ümraniye Nakliyat Firmaları arasında kalitenin öncüsü olarak gösterilen firmamız, eşine benzerin

    YanıtlaSil
  13. portabianco yetkili servisi olarak gönderinizi beğendik
    http://portabiancoservisi.com/

    YanıtlaSil
  14. Gebze Evden Eve Nakliyat.Ev eşyalarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde taşıyoruz.Gebze evden eve nakliyat olarak eşyalarınıza özel araçlarımızla eşyalarınızı istediğiniz yere götürüyoruz eşyalarınız kirlendiği zaman isteğe bağlı olarak eşyalarınızı temizliyoruz.Sizde evinizi taşıtmak istiyorsanız gebze nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  15. Güngören Nakliyat.Eşyalarınızı asansörlü bir şekilde cebinizi yakmayacak fiyatlarla taşıyoruz.Eşyalarınıza göre araçlar getirerek eşyalarınızı hiç zarar görmeyecek şekilde taşıyoruz.Musa nakliyat ile iletişime geçerek eşyalarınızı taşıtabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  16. Yenimahalle evden eve nakliyatYenimahalle evden eve nakliyat olarak montaj demontaj hizmeti vererek marangozluk olan ürünlerinizi demontaj ederek eşyalarınzı evinizden çıkartarak yeni evinize getirerek tekrardan montajlayarak eski haline getiriyoruz.Detaylı bilgi için şafak nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  17. Replika Saat olarak aradığınız kaliteyi ve şık aksesuarları sizlere web sitemizde online mağazamız ile sunmaktayız. Saat port ile sizler de şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  18. Afyon Temizlik Firmaları içinde 1.sırada gelen firmamız afyon temizlik sizlere her türlü temizlik konusunda hizmet vererek memnuniyetinizi sağlıyoruz.Cebinize uygun şekilde temizlik hizmeti almak isterseniz afyon temizlik adlı web sitemizi ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  19. Ankara Evden Eve Nakliyat olarak sizlerin kaliteli ve sorunsuz bir hizmet sunmaktayız. Bütçenize uygun kaliteli hizmetler için Yılmaz Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  20. Ankara Evden Eve Nakliyat hizmetimizde her zaman ön planda tutuğumuz Müşteri memnuniyeti sayesinde kendimizi en yüksek standartlara çıkartmayı başardık.

    YanıtlaSil
  21. Lokma İstanbulolarak sizlere cebinize uygun ve kaliteli hizmet vererek mobil aracımızla lokma dağıtım hizmeti vermekteyiz.Detaylı bilgi için saraylı lokma adlı websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  22. Etimesgut evden eve nakliyat hizmetimiz tecrübeli ve işinde başarılı personelleri sayesinde sizleri evlerine az bir süre içerisinde güvenli bir şekilde taşıyacaktır. Buradan hizmetimize ulaşabilir ve hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  23. Evden Eve Nakliyat Ankara olarak sizlerin herhangi bir maddi kayıp yaşamadan ve sorunsuz bir taşınma süreci geçirmenizi sağlıyoruz. Hizmette kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem veren firmamız hizmetini her bütçeye uygun sunmaktadır. Detaylı bilgi için Ersoy Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  24. Kocaeli Evden Eve Nakliyat olarak sizlere hizmet vermekteyiz.Eşya depolama hizmeti vererek evinizdeki fazla eşyalarınıza koyacak yer yoksa sizlere eşya depolama hizmeti veriyoruz eşyalarınızı bize emanet edebilirsiniz.Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  25. Hublot Saat ile bütçenize uygun fiyatlarımızla kaliteli ve her zevke uyan aksesuarlarımızı sizlere Eta Saatler ile web sitemizde online alışveriş ayrıcalığı ile sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  26. Gülüş Tasarımı ile hastalarımızın sorunsuz ve rahat tedavi süreçlerimizde daha estetik ve güzel dişlere sahip olmalarını sağlıyoruz. Profesyonel çalışan uzman hekimlerimiz ile sizler de sağlıklı gülüşlere sahip olun.

    YanıtlaSil
  27. Nevşehir özel diş hastanesi olarak sektörün lider kliniğinden biri biriyiz. Kliniğimiz her tedavi için alanında uzman doktorlar ve Ağız, Diş ve Çene Cerrahileri ile çalışmaktayız.

    YanıtlaSil
  28. Zirkonyum Diş Kaplama ile hastalarımızın kaliteli malzemeler kullanılarak dişlerinin daha sağlıklı ve güzel bir yapıya sahip olmasını sağlıyoruz. Aradığınız rahat ve sorunsuz tedaviler için web sitemizden online randevu alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  29. Ankara Evden eve nakliyat olarak iztaşlar nakliyat ankarada en çok tercih edilen firmalar arasındadır. Kaliteli ve hızlı bir hizmet almak istiyorsanız iztaşlar nakliyat adlı websitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  30. Çankaya Nakliyat olarak öncelikle ankara damla nakliyat çalışanlarımızı sıkı bir eğitimden geçirerek eşya taşıma ve eşya paketleme konusunda uzmanlaştırarak çalışmaya başlatmaktayız.Parça parça eşya taşıma hizmeti vererek eşyalarınızı kargo şirketlerine taşıtıp riske atmak yerine bizlere taşıtabilirsiniz.Detaylı bilgi için ankara damla nakliyat adlı websitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  31. zirkonyum kaplama fiyat yüksek bir şekilde diğer firmalar sunmaktadır. klinik olarak en uygun şekilde ve en yüksek teknolojide sunmaktayız. Uzun yıllar boyunca tedavilerimiz hakkında en detaylı bilgilere toplayıp tedavilerimizi sizlere sunabilmek için eğitimlerini alıp sizlere onlarca tedavi sunmaktayız.

    YanıtlaSil
  32. Yenimahalle Evden Eve Nakliyat hizmetimizi sizlere Ankara yavuz nakliyat adı altında en ekonomik ve en yüksek teknolojide sunmaya son hız hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz. Sizlerde hemen bize ulaşın ve hizmetlerimiz hakkında en detaylı bilgiler ve en detaylı hizmetlerimizden yararlana bilirsiniz.

    YanıtlaSil
  33. Gölbaşı evden eve nakliyat olarak ankarada en çok sevilen ve tavsiye edilen firmamız eşyalarınızı ekonomik bir şekilde taşıyoruz.Yılların tecrübesi ile sizlere profesyonel çalışma ekibimizle hizmet vermekteyiz.Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  34. Cep Telefonu Tamiri bir ihtiyaç hizmetidir. Müşterilerimizin Cep Telefonu Tamiri ihtiyaçını en hızlı ve en ekonomik şekilde karşılamaktayız. Sizlere en yüksek teknolojide Cep Telefonu Tamiri hizmetini sağlamaya en son hızla devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  35. Fatih Depolama olarak sizlere geniş depolama hizmetini sizlere sunuyoruz.Eşya depolama hizmetini sizlere en kaliteli ve en ekomoik şekilde sunuyoruz.Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  36. Kanal Tedavisi Fiyatları alanında uzmanlaşarak sizlere kaliteli hizmet vermeye devam etmek için hızla ve profesyonellikle devam ediyoruz. En hızlı bilgi ve randevu için bizlere web sitemizden hemen ulaşın.

    YanıtlaSil
  37. Rolex Saat Fiyatları ile yüzlerce farklı ve özel tasarıma sahip kaliteli aksesuar koleksiyonlarımıza Eta Saatler ile sahip olabilirsiniz. Keyifli alışverişin tadını çıkarın.

    YanıtlaSil
  38. Rolex Saat Fiyatları ile tarzınızı yenileyebilir ve uygun fiyatlara sahip özel tasarımlı aksesuarlarımıza kolaylıkla sahip olabilir. Sizler de Saat port ile keyifli ve kaliteli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  39. Eskişehir Temizlik olarak her türlü işyerinde kurumda temizlik hizmeti vererek sizleri temizlik probleminden en ekonomik fiyatlara kurtarıyoruz.Detaylı bilgi ve randevu için websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  40. Ankara Boyacı olarak sizlere ev boyama hizmetini en kaliteli şekilde sunarak sizlerin memnuniyetini kazanıyoruz.Ankara halkını tavsiye ettiği firma haline geldik.Gün geçtikçe kendini geliştiren firmamızdan boya hizmeti almak istiyorsanız websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  41. Eşya Depolama alanında en yenilikçi çalışmalarla en uygun ve en kaliteli şekilde sizlere en uygun şekilde sizlere hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz. Uzun yıllar boyunca ekonomik hizmet verdik ve uzun yıllar sonunda bile hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  42. Mersin Asansörlü Taşımacılık olarak sizlere taşımacılık hizmetini son model asansörlerimizle eşyalarınızı taşıyoruz. 20.kata kadar ulaşan asansörlerimizle eşyalarınızı evinizden kolaylıkla taşıyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  43. Nevşehir Diş Hastanesikliniğimiz sizlerin dişlerini en iyi şekilde tedavi ederek sizleri sağlıklı bir gülüşe kavuşturuyoruz.Dişlerinizle ilgili her sorununuza tedavi yöntemi sunan profesyonel diş hekimlerimiz sizlerin memnuniyetini sağlıyor.Randevu ve detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  44. Afyon Halı Yıkama hizmeti sunan firmamız sizlerin halılarını en temiz ve en ekonomik fiyatlara sunarak afyonda sevilen ve tercih edilen bir firma haline geldik.Randevu ve detaylı bilgi için websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  45. Mamak Evden Eve Nakliyat olarak yıllardır hizmet vererek yılların tecrübesi ile eşyalarınızı sorunsuz bir şekilde taşıyoruz.21.kata kadar ulaşan asansörlerimizle eşyalarınızı taşıyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  46. Çayyolu Evden Eve Nakliyat ile taşınmanın ne kadar yorucu ve meşakkatli bir süreç olduğunu bildiğimizden sizler için uzman personellerimiz ile bu süreci kolaylaştırıp kolaylıkla taşınmanızı sağlıyoruz. Usta Nakliyat ile iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  47. Rolex Saat Fiyatları olarak daha hesaplı fiyatlar ile kaliteli ve şık aksesuarlarımıza sahip olmak Saat Port ile artık daha kolay. Aynı gün kargo seçeneklerimiz ile alışverişin tadını çıkar.

    YanıtlaSil
  48. Mamak evden eve nakliyat hizmetini sizlere kaliteli ve başarılı bir şekilde sunmaktayız uzun yıllar boyunca sektörde sunduğumuz hizmetlerden sadece bir tanesi olan Mamak evden eve nakliyat hizmetinin uzun yıllar sonra bile sizlere en başarılı şekilde sunmaktayız

    YanıtlaSil
  49. Diş Kaplama ile sizler de dişlerinizin ağrısız ve rahat tedavilerimiz ile daha sağlıklı ve estetik bir görünümüne kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Sağlıklı bir gülüş için web sitemizden ulaşınız.

    YanıtlaSil
  50. Bahçelievler Evden Eve Nakliyatolarak sadece eşya taşıma değil depolama hizmeti de vererek evinizdeki fazla eşyaları antikaları bize emanet ederek depolatabilirsiniz.Uygun fiyatlara depolama hizmeti almak istiyorsanız internet sitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  51. Ankara Şehirler Arası Nakliyat olarak taşınma konusunda profesyonel hizmetler vermekteyiz. Müşterilerimizin bu süreçte herhangi bir kayıp yaşamadan iyi bir hizmet almalarını sağlıyoruz. Detaylı bilgi için Ersoy Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  52. Ankara Gülüş Estetiğiolarak ankarada hizmet veren kliniğimiz sizlerin dişlerine en iyi tedaviyi uygulayarak sizlere sağlıklı gülüş sunuyoruz.Detaylı bilgi ve randevu için websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  53. Güngören Asansör Kİralama uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetle sizleri mulu edecek taşımacılık . iletişim için tıklayınız

    YanıtlaSil
  54. <a href="http://https://www.ankaratugayexpress.com/agri-evden-eve-nakliyat>ağrı evden eve nakliyat</a>
    firmamız 7/24 hizmetinizde olup sizlere en üst düzey performans verebilmek adına deneyimli vizyon sahibi ekibimiz ile burada...

    YanıtlaSil
  55. Gebze Evden Eve Nakliyat sizlere uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sağlamak için kapınıza geliyor . Uzman çalışanları ve araç seçim fırsatınız ile eşyalarınız zarar görmesin . Asansörlü sistemimiz sayesinde artık taşınmak çok kolay . İletişim için tıkaynız.

    YanıtlaSil
  56. öztürkler nakliyat
    sizler için en üst düzey hizmet zincirimizi sunmaya devam ediyoruz.İşlerinde tecrübeli çalışanlarımız sayesinde emanetiniz olan eşyalarınızı özenle taşıyıp hasarsız bir şekilde teslim ediyoruz...

    YanıtlaSil
  57. En güncel en ekonomik emlak listelerini deneyimli çalışanlarımızla sizler için sıralayarak hayallerinizdeki konutlara kavuşturmaya devam ediyoruz....sizlerde son derece kaliteli bir hizmet arıyorsanız doğru bir tercih olacağımıza şüpheniz olmasın.

    YanıtlaSil
  58. Siz değerli müşterilerimize son derece kaliteli bir hizmet zinciri sunmak adına işlerinde tecrübeli kişiler ve son nesil nakliyat araçlarımız ile çalışmaya devam ediyoruz.Sizlerde konforlu bir taşınma gerçekleştirmek istiyorsanız iletişime geçiniz...

    YanıtlaSil
  59. firmamız yıllardır profosyonel ekibi ve 7/24 kesintisiz hizmeti ile sizlerin memnuniyet ve güvenini kazanmaya devam ediyor.Kaliteli ve güvenilir bir nakliyat firması arıyorsanız tek yapmanız gereken bizlerle iletişime geçmeniz.

    YanıtlaSil
  60. Siz değerli müşterilerimize son derece titiz bir performans sergilemek adına işlerinde detaya önem veren,deneyimli ekiplerle çalışarak ilerliyoruz.Kaliteli bir temizlik arıyorsanız iletişim için tıklamanız yeterli olacaktır.

    YanıtlaSil
  61. Ankara evden eve nakliyat firması olarak civarda tercih edilen ve sevilen bir firmayız, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışan firmalardan olmayı başardık hizmetlerimizden faydalanmak için sitemize göz gezdirebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  62. firmamız siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmet zincirlerini sunmaya devam ediyor.Son derece güvenlik önlemleri altında taşınmanızı kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.İşlerinde deneyimli ustalarla çalışan bir firma arıyorsanız bizlerle iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  63. eskişehir su arıtma servisi olarak senelerdir bu işi yapmaktayız, su arıtma konusunda bulunduğumuz şehirde ve bölgede tercih edilen sevilen bir firmayız.evinizde sağlıklı suyun bulunmasına olanak sağlıyoruz. suyu içilebilir kılan ve günden güne kendini geliştirmeye devam eden firmamızın kapısı sizlere her zaman açıktır. hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  64. düzce evden eve nakliyat firması olarak şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, asansör kiralama, ofis ve büro taşıma, sigortalı nakliyat gibi bir çok hizmetimiz bulunmaktadır. sizler için en iyisini yapmaya çalışıyoruz, hizmetlerimizden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  65. saraylı lokmacısı olarak istanbulun her bölgesine hizmet vermekteyiz. son derece titiz ve hijyenik olan imalathanemizde üretilen lokmaların dağıtımını sizlere yapmaktayız. istediğiniz bölgeye, istediğiniz zamanda lokma dağıtımını yapan tam donanımlı bir ekibe sahibiz. bizimle iletişime geçerek hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

    YanıtlaSil